Opleidingen

Concern GGzE, waarvan De Woenselse Poort onderdeel is, heeft een erkenning als praktijkinstelling voor meerdere specialistische opleidingen. We werken hierin samen met verschillende opleidingsinstituten. Voor jou betekent dit dat je theorielessen volgt binnen het opleidingsinstituut en praktijkervaring opdoet bij onderdelen van concern GGzE, zoals De Woenselse Poort.

Lees meer over onze opleidingen

Stages

Volg je een mbo-, hbo- of universitaire opleiding? Als onderdeel van GGzE heeft De Woenselse Poort regelmatig interessante stageplaatsen. Gedurende het hele jaar komen er plaatsen beschikbaar.

Lees meer over onze stagemogelijkheden

Training en coaching voor medewerkers

Ben je werkzaam bij De Woenselse Poort, dan heb je volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden aan te scherpen en te verbreden. Naast de verplichte training voor het voorkomen van en omgaan met agressie, hebben we een ruim aanbod van opleidingen, trainingen en vormen van supervisie en intervisie. Denk aan de basiscursus forensische psychiatrie of trainingen psychopathologie, psychiatrie en verslaving. Indien nodig ontwikkelen we een training op maat. Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende.

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken