In de ochtend van 25 februari zijn op de resocialisatie- en behandelafdeling van De Woenselse Poort twee cliënten, een man en een vrouw, dood aangetroffen. In de nabijheid van de slachtoffers werd een vuurwapen gevonden. Politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Het politieonderzoek richt zich op de omstandigheden waaronder de slachtoffers om het leven kwamen. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de slachtoffers door toedoen van derden om het leven kwamen. Een definitieve conclusie over de doodsoorzaak kan pas getrokken worden als alle andere opties zijn uitgesloten. Derhalve doet de politie ter plaatse grondig forensisch en tactisch onderzoek, wat nog een groot deel van de dag in beslag zal nemen.

Tijdens het onderzoek werken politie, openbaar ministerie en De Woenselse Poort nauw samen. Er wordt onder andere gekeken naar de herkomst van het wapen en hoe dit binnen is gekomen.

In het belang van de slachtoffers en hun familie doen we uit privacyoverwegingen geen nadere mededelingen over hun identiteit of achtergrond. 

 

 

Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht

Bekijk alle nieuwsberichten in het nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken