De ponder

De Ponder is een klinische afdeling van De Woenselse Poort. We behandelen cliënten met een forensische titel die kampen met ernstige psychiatrische problemen en verslaving, een zogenoemde dubbele diagnose.

Lees meer

De verbinding

De Verbinding verleent zorg aan licht verstandelijk beperkte cliënten met een psychiatrische en forensische achtergrond. Je leert er een nieuwe verbinding te maken met de maatschappij.

Lees meer

Long-Care

De afdeling Long-Care biedt langdurige intensieve behandeling en begeleiding in een beveiligde omgeving. Je kunt hier worden opgenomen met een forensische of civielrechtelijke maatregel.

Lees meer

Keer

Keer is een resocialisatie afdeling in een beveiligde omgeving. De afdeling heeft een brugfunctie voor de resocialisatie van forensische cliënten naar een terugkeer in de maatschappij.

Lees meer

Waagkant

Waagkant is een behandelafdeling voor mensen die vanwege langdurige of terugkerende psychiatrische problemen uit balans zijn geraakt.

Lees meer

Balans

Balans biedt psychiatrische behandeling aan cliënten die vanuit een Penitentiair Psychiatrisch Centrum worden opgenomen.

Lees meer

Volte

Volte is de verzamelnaam van een aantal beveiligde afdelingen van De Woenselse Poort. Je kunt hier terecht komen na je verblijf op de afdeling Opname.

Lees meer

Waterkant

Waterkant; de forensische resocialisatie afdeling van De Woenselse Poort is de schakel tussen de kliniek en de maatschappij.

Lees meer

De omslag

De Omslag is een poliklinische afdeling binnen De Woenselse Poort.

Lees meer

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken