2015 stond bij concern GGzE in het teken van innovatie en samenwerking. Enerzijds ingegeven vanuit de transitie in de GGZ-financiering, maar met name omdat GGzE een nieuwe koers is gaan varen. GGzE wil een inspirerende community zijn voor mentale kracht. 2015 was het startjaar hiervan.

Resultaat 2015

De veranderingen rondom de transities, die in 2014 zijn ingezet, ebden nog lang na in 2015. Pas in het tweede kwartaal werd voor sommige financieringsstromen duidelijk op welke inkomsten GGzE kon rekenen. Maar, ondanks dat kijkt concern GGzE terug op een goed jaar. Het jaar is zelfs afgesloten met een positief resultaat van ruim 3 miljoen. Daarnaast zijn cliënten nog nét zo tevreden als in 2014 en tonen medewerkers zich zelfs méér tevreden dan het jaar daarvoor.

Toekomst

Concern GGzE gaat dit jaar door op de in 2015 ingeslagen weg. Alleen door het community-denken kunnen we de Geestelijke Gezondheidszorg vernieuwen en kunnen we de samenleving veel geld besparen en nog meer van waarde zijn. Iedereen die onderdeel wil worden van deze community is van harte welkom!

Lees het volledige jaarverslag (Bladerbare versie) 
Lees het volledige jaarverslag (PDF-versie)
Bekijk de jaarrekening

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken